*

joukoakoskinen

Mäkihyppyadapteri

  • EMS -laite 4 AAA -akkua n. 10 h - elektrodit kumpaankin jalkaan
    EMS -laite 4 AAA -akkua n. 10 h - elektrodit kumpaankin jalkaan

Useimmat hyppääjät myöhästyy nokalla ja potkaisee tyhjää.. Sitten on muuutama joka ponkaisee kuin kuuraketti - napista painaen. Niillä on varmaan jo käytössä tämä laite, olenhan varsinainen ruudinkeksijä - keksin yleensä lisää ruutia ja  muuta  jo ammoin kesittyä.

Kuvan kaltainen hieno purkki on tarpeeton - tarvitaan vain noita elektrodeja lihasten päihin ja konkka joka varataan sopivaan potentiaaliin - miten pitkä hyppy halutaan. Kypärässä on kamera joka tsiikaa latua, kun latu loppuu niin se yhdistää virran elektrodeihin pienellä tyristorikytkimellä. 

Miljoonalaatikossani on kondensaattoreita ja kamera - hiukan suuri (peukalonkokoinen) mutta kyllä se testaamiseen sopii. Kuvantunnistukseen voin käyttää läppäriä - lopullinen versio tietenkin käyttää puhelinta. Omronin elektrodeja saa Prismasta edullisesti.

Vapaaehtoiset koehyppijät voinevat ilmoittautua ylläpidon kautta ? 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Et olisi julkaissut, vaan vaivihkaa ujuttanut suomalaisille. Nyt tämä ehditään kieltää kuin hyppypukujen ylimääräinen väljyys.

Jouko Koskinen

Tässähän tätä olen justiinsa ujuttamassa. Ei sitä voida kieltää, laite on niin peni ja huomaamaton. Kamera on silmälasin sangassa ja isoin osa - kondensaattori - voidaan tunkea anaaliin.

Siellä se toimii yhtenä elektrodina joten reisiin tarvitaan vain laastarilaput joihin vie karvanpaksuinen johdin. Toimii - olen testannut. Emaloitu hopealankaohdin voidaan haluttaessa viedä ihon alla, elektrodina toimii tällöin saman langan pää, josta eriste on poistettu.

Eihän tarvita 200 joulen tehoa, kuten esim. rytmihäiriössä. 1-5 joulea riittää antamaan ajoitusmerkki, hyppääjän oman hermoston antama käskytys on kokonaisvaltaisena parempi.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ihminen on hyvin kekseliäs ja Koskinen innovoi eniten?

Jouko Koskinen

Innovoi eniten? Ehkäpä niin - tänne laitan julki vain pitkän harkinnan jälkeen joskus harvakseen. Silti sain puolen vuoden bannit ja palauttivat kirjoitusoikeudet mutta eivät omien muokkausoikeutta.

Pitäisi tehdä rikostutkintapyyntö rasistisesta syrjinnästä, olen nääs syntynyt keksijäksi eikä minulla ole varaa kalliiseen eheytysterapiaan.

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Kyllä tässä kekseliäisyys lemuaa ja myös realismin taju. Tekninen kekseli' ei aina ymmärrä ihmisen inhimillisten ominaisuuksien tarkkuutta ja hienostuneisuutta.

Jouko Koskinen

Keksiminen on yleisesti jonkun aikaisemman keksijän hommien parantelua ja jonkun epäkelvon asian hylkäämistä.

Keksijä itse putoaa luomisen ja evoluution välimaastoon ja saa vihat päälleen kummaltakin puolelta. Sekä Luoja että Tiede pitävät kiinni omien tekeleidensä täydellisyydestä.

Mäkihyppyadapteri on esimekkinä mainio. Jos se olisi käytössä kaikilla, tasoittuisi hyppykisa todelliseksi lentokilvaksi - sattuman - tuurin - osuus pienenisi oleellisesti.

Onnenkantamoista yritetään välttää kyllä muuten kaikin keinoin, välineet, jopa asusteet on vakioitu. Tuulen ja luiston vaihtelu yritetetään kompensoida - huonolla menestyksellä tosin.

Sekä harrastaja- että katsojamäärät ovat pudonneet. Kalliita puitteita ei kannata enää edes huoltaa saati rakentaa uusia. Ehkä on parasta sopeutua siihen. Pakkosopeutetaanhan meidät pian tuurisähköönkin.

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Bisnesmiehet tappavat mäkihypyn jämätkin Suomesta. Ei lajia enää oikein edes muista, kun ukot hyppelehtivät muutamille maksukanavilla.

Jouko Koskinen

Justiinsa - ei vassaribisnes pärjää missään muuallakaan. Traktorpulling on ainoa laji - sekin elää maataloustuella. Ei liene kovinkaan hyvä TV-laji. Formularataa on kokeiltu - ei täällä muutamman kuukauden vesisadekaudella toimi kuin sadekelin rengastestit.

Pakkoverovetoisella Lukashenkkateeveellä ei ole minkäänlaista tarvetta kosiskella katsoijia - suurfirmoja snkään vertaa. Kotikadun kauniit ja rohkeat parhaaseen aikuisten katseluaikaan, lapsia pidetään yöt valveilla typerillä - itseään toistavilla rikostarinoilla. Jotain rotia tarvittais - katsojien mielenterveyskin vaarantuu.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset